ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ
Συνάντηση Προέδρου και αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ


με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Τ/κ κόμματος TDP


Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP), Cemal Ozyigit και αντιπροσωπεία του Τ/κ κόμματος.


Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση της παρούσας κατάστασης στο Κυπριακό και οι προσπάθειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.


Με το πέρας της συνάντησης στο πλαίσιο δηλώσεων ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι:


«Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με την ηγεσία του κόμματος της Κοινοτικής Δημοκρατίας για να μοιραστούμε μαζί το όραμα και τις σκέψεις μας για τον τόπο μας.   


Χαίρομαι γιατί το κόμμα της Κοινοτικής Δημοκρατίας και ο Δημοκρατικός Συναγερμός επαναβεβαίωσαν τη θέση για επιδίωξη μιας λειτουργικής λύσης του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και των Συμφωνιών Κορυφής για μία Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με μία κυριαρχία, μία διεθνή προσωπικότητα, μία ιθαγένεια.»Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, έχει θέσει ως κύρια προτεραιότητα την ενίσχυση της προσπάθειας για επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεχών επαφών εντός και εκτός Κύπρου, με ξένους διπλωμάτες και αξιωματούχους, αλλά και με Τ/κ πολιτικούς και κόμματα.


Λευκωσία, 25 Οκτωβρίου 2018

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι