• Με την ίδια λογική έπρεπε να απαγορεύουμε σε Τ/κ να έρχονται στις ελεύθερες περιοχές διότι η βενζίνη τους δεν πληροί τις ευρωπαικές προδιαγραφές.


Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κληθείς να σχολιάσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τα καύσιμα από τα κατεχόμενα, μετά και την απόφαση του Τελωνείου, σημείωσε:


«Θέση αρχής: για οποιαδήποτε ενέργεια που ισοδυναμεί με λαθρεμπόριο, ως ΔΗΣΥ είμαστε κάθετα εναντίον.


Από την άλλη, άνοιξαν τα οδοφράγματα, διακινούνται οι πολίτες και θεωρώ άστοχη την οποιαδήποτε ενέργεια να κάνεις έλεγχο στον πολίτη για το τάγκι του αυτοκινήτου, τόσο απλό.


Με αυτή την λογική δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα Τ/κ να έρχεται στις ελεύθερες περιοχές γιατί η βενζίνη του αυτοκινήτου του δεν είναι των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που έχουμε στις ελεύθερες περιοχές.


Απορώ ειλικρινά ποιου ιδέα ήταν αυτή.


Ιδέες που μπαίνουν σε εφαρμογή και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις για μια ξεκάθαρη πολιτική θέση της κυβέρνησης του ΠτΔ και θα πω και του κόμματος μας.


Δεν μπορούν ενέργειες τμημάτων να δημιουργούν σκιές και νέφη ως προς την πολιτική κατεύθυνση της χώρας. Και τις πολιτικές αποφάσεις που θέλουμε, αγωνιούμε και δίδουμε την μάχη για την επανένωση του τόπου μας.


Όπως ανήρτησα και μέσω του twitter μου πριν δύο μέρες, αυτά είναι σοβαρά θέματα πολιτικής και δεν μπορούν κυβερνητικά τμήματα να αντικαθιστούν δια πράξεων τους τις πολιτικές μια εκλεγμένης ηγεσίας».

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι