Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξασκώντας το αδιαμφισβήτητο συνταγματικό του δικαίωμα, όρισε σήμερα τον νέο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Ο κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου, αναλαμβάνει καθήκοντα μέσα στις πρωτόγνωρες σημερινές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία και η χώρα ευρύτερα. Του ευχόμαστε καλή δουλειά και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό λειτούργημα που αναλαμβάνει. 


Ο κ. Ερωτοκρίτου, όπως και κάθε άλλος αξιωματούχος του κράτους, θα κριθεί από τον ΔΗΣΥ καλόπιστα και αντικειμενικά, στη βάση του έργου και των αποφάσεων του. Χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς προδιάθεση, όπως επιβάλλεται να λειτουργεί κάθε σύγχρονη και σοβαρή πολιτική δύναμη. 


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός πιστεύει στη συνταγματική ρύθμιση και υιοθέτηση του ελέγχου των πολιτειακών διορισμών από το νομοθετικό σώμα, στη βάση του Αμερικάνικου προτύπου. Τα σχετικά νομοσχέδια και θεσμικές αλλαγές βρίσκονται ήδη ενώπιον της Βουλής. Η γρηγορότερη δυνατή υιοθέτηση τους, που αποτελεί ξεκάθαρη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γίνεται στις σημερινές δύσκολες συνθήκες ακόμη πιο επιβεβλημένη. Είναι με τέτοιες πολιτικές μεταρρυθμίσεις που θα ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και θα ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα. Οι επιλεκτικές αντιδράσεις κατά το δοκούν και με αποκλειστικό γνώμονα το ποιος κυβερνά τη δεδομένη στιγμή, δεν πείθουν πλέον κανένα.


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι