Ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε χθες βράδυ στο ΡΙΚ, όπου ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία με τη συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων, ότι απαιτείται η μέγιστη δυνατή ενότητα και η συστράτευση όλων για την αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων.


 «Η ευθύνη για τη νέα εποχή είναι και ανήκει στον καθένα» δήλωσε, λέγοντας παράλληλα ότι «απόψε τελειώνει η προεκλογική εκστρατεία και την Κυριακή βεβαίως οι εκλογές. Θέλω να πιστεύω ότι από την επομένη τα όσα ελέχθησαν θα διαγραφούν απ’ όσους ελέχθησαν». «Αυτό που απαιτείται» ανέφερε, «είναι η μεγίστη δυνατή ενότητα, η συστράτευση όλων για να αντιμετωπίσουμε από τη Δευτέρα τα μεγάλα και κρίσιμα θέματα που θα έχουμε μπροστά μας. Πρώτιστα εκείνο της οικονομίας και βεβαίως τα υπόλοιπα των θεμάτων».


Οπωσδήποτε, συνέχισε, «το εθνικό θέμα είναι μία των προτεραιοτήτων, όπως και οι θεσμικές, αλλά και γενικότερα οι ριζοσπαστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο, δημιουργικό κράτος».


Ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε «όλους να ασκήσουν το δικαίωμά τους, πάντοτε έχοντας κατά νου το εθνικό καλό και όχι τις όποιες πικρίες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κατά την προεκλογική περίοδο. Η ευθύνη για τη νέα εποχή και ανήκει στον καθένα» κατέληξε.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι