Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προέβη χθες βράδυ στην πιο κάτω δήλωση:


Πέραν του 70% της κοινωνίας απέριψε απόψε τη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ και ζήτησε αλλαγή.


Ο εκφραστής αυτής της αλλαγής είναι ο Νίκος Αναστασιάδη με τα ισχυρά ποσοστά που κατέγραψε στον πρώτο γύρο και πλησιάζουν τις 20 περίπου μονάδες διαφορά από τον δεύτερο.


Την επόμενη Κυριακή οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, του τόπου αλλά και οι πολίτες που πιστεύουν σε μια σύγχρονη Κύπρο, της ανάπτυξης και της ελπίδας,  θα συστατρευθούν με τον Νίκο Αναστασιάδη για τον σχηματισμό της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.


Το μήνυμα των πολιτών είναι: Εδώ και τώρα ισχυρότατη εθνική ενότητα για να βγούμε από την κρίση. Ο στόχος της ενότητας δυνάμεων θα επιτευχθεί με ακόμη πιο ηχηρό τρόπο την ερχόμενη Κυριακή.


Ευχαριστώ τον περήφανο Συναγερμικό κόσμο και τους συνεργάτες μας, την ηγεσία και τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ.


Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους από το χώρο του ΕΥΡΩΚΟ, των Οικολόγων, των Σοσιαλιστών, αλλά και μερίδα της Αριστεράς που εμπιστεύτηκαν τον Νίκο Αναστασιάδη.


Σε μια βδομάδα όλοι μαζί θα γυρίσουμε σελίδα και θα στρωθούμε στη δουλειά για μια καλύτερη Κύπρο με τον Νίκο Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας.


Απευθύνουμε προσκλητήριο εθνικής συστράτευσης. Κανείς δεν περισσεύει από τη μεγάλη προσπάθεια. Ενωμένοι θα ξαναφέρουμε τη χαμένη περηφάνια και αξιοπρέπεια στους πολίτες. Ενωμένοι θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι