Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προέβη σήμερα στην πιο κάτω δήλωση εκ μέρους της παράταξης:  


Σε λίγες ώρες, καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο της χώρας μας, μέσα σε συνθήκες  πρωτόγνωρες.


Η χώρα μας, η κοινωνία μας, οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι, οι μικρομεσαίοι και οι συνταξιούχοι, βιώνουν τα οικονομικά αδιέξοδα. Ο κυπριακός λαός νιώθει μειωμένος και πληγωμένος.


Όμως, ο θυμός και η οργή, δεν πρέπει να θολώνουν την επιλογή μας. Αντίθετα. Πρέπει να τονώσουν την αποφασιστικότητα μας να βγούμε μια ώρα γρηγορότερα από την οικονομική κρίση. Να ξαναμπούμε στο δρόμο της προκοπής και της ανάπτυξης.


Ο Νίκος Αναστασιάδης ενώνοντας δυνάμεις, ζήτησε ισχυρή εντολή για να ενισχυθεί η διαπραγματευτική μας θέση. Να διορθώσουμε λάθη και αδυναμίες και να ανοίξουμε καινούργιους δρόμους.


Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του. Κανείς δεν περισσεύει όπου και εάν ανήκει πολιτικά και ιδεολογικά. Όλους μας ενώνει η κοινή πατρίδα και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μονοιάσουμε για να τη σώσουμε.


Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Κύπρο μας και γυρίζουμε σελίδα. Η Κύπρος και μαζί της και όλοι εμείς, μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις. Μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις.


Η Κύπρος χρειάζεται ηγέτη με κύρος και αξιοπιστία. Και πιστεύουμε τη Δευτέρα, η Κύπρος μας, με το Νίκο Αναστασιάδη θα γυρίσει σελίδα.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι