Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι η πρώτη Πανεπαρχιακή Συγκέντρωση υποστήριξης προς την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.


Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν και ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκος Ερωτοκρίτου.


Ο κ. Αναστασιάδης ανέλυσε το πρόγραμμα του και ανέπτυξε τις θέσεις του, υπογραμμίζοντας ότι πρώτο του μέλημα είναι να ξαναζωντανέψει η ελπίδα στον τόπο. Επανέλαβε την δέσμευσή του ότι σε περίπτωση εκλογής του στις εκλογές του Φεβρουαρίου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο τόπος να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές της κρίσης και να οδηγηθεί σε καλύτερες μέρες.


Την συγκέντρωση προσφώνησε η αθλήτρια Ελένη Αρτυματά καλώντας όλους τους πολίτες της ελεύθερης Αμμοχώστου,  να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα. Ένα μήνυμα από την επαρχία Αμμοχώστου προς όλη την Κύπρο, όπως είπε, για  τις δυσκολίες που περνά  η Κύπρος και τις οποίες να αντιμετωπίσουμε  ενωμένοι ως προκλήσεις. «Και θα αντιμετωπιστούν  με επιτυχία οι προκλήσεις  αν όλοι μαζί ενώσουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε ο πρωταθλήτριά μας.


Συνέχισε λέγοντας πως ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να εμπνεύσει τις αλλαγές αυτές και να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας. Έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη που φέρνει επενδύσεις και ανοίγει δουλειές για τους νέους.


«Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας δεν θα είναι εύκολος» είπε. «Όμως θα τον κερδίσουμε και θα βγούμε νικητές.  Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε. Ξέρουμε καλά να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που η ιστορία φέρνει μπροστά μας. Τώρα, αυτή, είναι η πιο μεγάλη», είπε η νεαρή αθλήτρια, για να καταλήξει: «Η Κύπρος μας χρειάζεται ηγέτη που τολμά, ηγέτη που ενώνει. Δίνουμε τη δύναμή μας στο Νίκο Αναστασιάδη γιατί είναι ο ηγέτης που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική».

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι