ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Κυπριακής Οικονομίας. Η χώρα μας χρειάζεται να συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης του τουριστικού τομέα.


Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, είναι αφιερωμένη στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στον τουρισμό.


Η δημιουργία του εξειδικευμένου υφυπουργείου Τουρισμού μαζί με την εθνική στρατηγική και τη θεσμική θωράκιση της τουριστικής πολιτικής από την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και την στήριξη και άλλων πολιτικών δυνάμεων, επιτυγχάνει την απαραίτητη στόχευση. Εναρμονιζόμαστε πλέον με τη σύγχρονη εποχή και δίνουμε άλλη διάσταση στον Τουρισμό. Δίνουμε κίνητρα προς τον ιδιωτικό τομέα και συμβάλλουμε στην σύγχρονη και ψηφιακή προβολή της Κύπρου.


Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, στην Κύπρο του αύριο, η τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις διεθνείς τάσεις.


Οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία των μεταρρυθμίσεων τόσο στον τουριστικό τομέα, με στόχο να συνεχιστεί αυξητική πορεία τουριστών, να αυξηθεί η εποχικότητα και να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη εισοδηματική συμμετοχή στο ΑΕΠ. Ευρύτερα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χωράς θα την καταστήσει πιο ανταγωνιστική.

Λευκωσία, 27 Σεπτεμβρίου 2018


 


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι