Η Γυναικεία Οργάνωση (ΓΟΔΗΣΥ) και η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ) διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Ανατρέποντας τα Στερεότυπα!».


Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τις κυρίες Ειρένα Γεωργιάδου, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Τράπεζας, Άννα Αριστοτέλους, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κεντρικών Φυλακών, Αγγέλα Κυριάκου, Διεθνής Βοηθός Διαιτητής Ποδοσφαίρου και Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Γενική Διευθύντρια, GrantXpert Consulting Ltd. Τέσσερεις νέες γυναίκες οι οποίες διαπρέπουν σε τομείς και πεδία τα οποία ανατρέπουν τα παραδοσιακά στερεότυπα φύλου στην εργασία.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από τις προσωπικές αφηγήσεις να εμπνεύσουμε στο ευρύ κοινό νέες και σύγχρονες αντιλήψεις για το ρόλο της γυναίκας σήμερα, καθώς επίσης και να καλλιεργήσουμε την ισότιμη προσέγγιση γονιών και εκπαιδευτικών έναντι αγοριών και κοριτσιών για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσας)


Την εκδήλωση επιχορηγεί ο Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.


Για πληροφορίες/κρατήσεις: T. 22757999


Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι