ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ


Συνάντηση Προέδρου ΔΗΣΥ – Μ. Weber στις Βρυξέλλες
• Αβέρωφ Νεοφύτου: Ξεκάθαρη η θέση του Manfred Weber. Δεν μπορεί ο τουρκικός στόχος περί δύο κρατών στην Κύπρο να γίνει ποτέ αποδεκτός από την ΕΕ.


O Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με το πέρας της συνάντησης με τον κ. Manfred Weber, Πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προέβη στην πιο κάτω δήλωση:


«Ολοκληρώσαμε τη συνάντηση μας με το φίλο του Δημοκρατικού Συναγερμού, της Κύπρου αλλά και προσωπικό μου φίλο Μanfred Weber. Yποψήφιο που ο Δημοκρατικός Συναγερμός στηρίζει για Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Πέραν από την συζήτηση για το εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι αρχές Νοεμβρίου το πιο σημαντικό θέμα της σημερινής συζήτησης ήταν οι σχέσεις Κύπρου – ΕΕ, ΕΕ – Τουρκίας, αλλά και το Κυπριακό ζήτημα.


Ξεκάθαρη είναι η θέση του Manfred Weber όπως και όλων των αξιωματούχων που έχουμε συναντήσει. Δεν μπορεί ο τουρκικός στόχος περί δύο κρατών στην Κύπρο να γίνει ποτέ αποδεκτός από την ΕΕ.»


Λευκωσία, 10 Οκτωβρίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι