Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νεολαία του, πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018, επίσκεψη στο Καταφύγιο Σκύλων D.O.G Rescue Cyprus στο Δάλι.


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός υιοθέτησε σήμερα ένα δίχρονο σκυλάκι, εγκαταλελειμμένο για μήνες, το οποίο βρέθηκε και παραμένει μέχρι σήμερα τραυματισμένο, αφού μετά από ατύχημα και την έλλειψη φροντίδας του το πόδι του έδεσε λανθασμένα.


Ευχαριστούμε τις ομάδες εθελοντών για την σημερινή τους παρουσία και την εταιρία Cycon Chemicals για την ευγενή παραχώρηση και αύξηση του αριθμού των προϊόντων ιατρικής φροντίδας των σκύλων τα οποία παραδόθηκαν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό στο καταφύγιο σήμερα.


Συγχαίρουμε θερμά τις 5 δραστήριες εθελόντριες του καταφυγίου για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων του καταφυγίου αλλά και των ιδίων των σκύλων.


Ευχαριστούμε επίσης και την κυρία Μόνικα Μιτσίδου και την κυρία Μαριλένα Πέππου για την σημερινή υποδοχή της αντιπροσωπείας του Δημοκρατικού Συναγερμού και των ομάδων εθελοντών στο καταφύγιο.


Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό η φροντίδα, η αγάπη και η προστασία των ζώων αποτελούν δείγμα πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας.


Είναι ιδιαίτερα σημαντική η δράση τόσο των φιλοζωικών οργανώσεων όσο και των καταφυγίων όμως οφείλουμε ως κοινωνία και ως πολίτες να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Η εγκατάλειψη των ζώων δεν έχει θέση σε μια χώρα με ευαισθησίες και αρχές.


Λευκωσία, 6 Οκτωβρίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι