ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΔΗΣΥ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥΟ Δημοκρατικός Συναγερμός μετά την ανακοίνωση του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, το οποίο έχει αναλάβει τον Παγκύπριο Συντονισμό για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική ανακοινώνει ότι πέραν από τα Επαρχιακά Γραφεία της Νεολαίας, είδη πρώτης ανάγκης για διευκόλυνση των πολιτών θα συλλέγονται και στα Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ.


Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση συλλέγονται: τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, γάλατα μακράς διάρκειας, σκεπάσματα, κουβέρτες, ρουχισμός, παππούτσια, ξηρά τροφή, πάνες και μωρομάντηλα και ιατρικά είδη & γάζες. Η αγάπη και η αλληλεγγύη που δείχνει ήδη το κοινό μέσα από τα είδη πρώτης ανάγκης που παραδίδονται είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το κοινό να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις σχετικά με τις ανάγκες.


Όλα τα είδη που φθάνουν στα γραφεία της Νεολαίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού θα παραδοθούν στους ενδεδειγμένους χώρους όπως έχουν ανακοινωθεί από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ.


Λευκωσία, 25 Ιουλίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι