ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ


Η επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), βουλευτής, κα Στέλλα Κυριακίδου, μεταβαίνει μεθαύριο Κυριακή, 22 Ιουλιου, στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε επίσκεψη εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 και διοργανώνεται από την Επιτροπή Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισθέντων της Συνέλευσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τερματισμό των κρατήσεων ασυνόδευτων παιδιών - μεταναστών.


Η κα Κυριακίδου θα επισκεφθεί, μαζί με τον Γενικό Εισηγητή της ΚΣΣΕ για το θέμα, Ελβετό βουλευτή, κ. Pierre Alain-Fridez και επταμελή αντιπροσωπία της Συνέλευσης, Παιδικά Χωριά SOS Ασυνόδευτων Παιδιών στην Αθήνα, με στόχο τη διακρίβωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν, αλλά και με σκοπό την ενημέρωση της αποστολής σε ότι αφορά στη λειτουργία και τις δομές των Παιδικών Χωριών και τρόπους περαιτέρω στήριξής τους.


Τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν επίσης απόψεις με τη Διευθύντρια του Προγράμματος Επείγουσας Ανακούφισης Προσφύγων, κα. Καλλιόπη Γκλίβα, όπως και με ασυνόδευτα παιδιά που διαμένουν στους χώρους και με τους υπεύθυνους των Παιδικών Χωριών SOS.


Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι