Ξεκινήσαμε τις επαφές μας εδώ στην πρωτεύουσα της Ευρώπης τις Βρυξέλλες. Όπου πρώτα είχαμε την ανταλλαγή απόψεων με την δική μας οικογένεια την πιο στενή, με τον Χρήστο Στυλιανίδη τον Επίτροπο μας στην Ε.Ε. και τον Ευρωβουλευτή μας τον Λευτέρη Χριστοφόρου.


Είχαμε και την ευκαιρία να συναντηθούμε και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ταγιάνι, αλλά και τον Πρόεδρο της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο τον Γερμανό κ. Βέμπερ.


Συζητήσαμε τις προκλήσεις του σήμερα για την Ευρώπη, που δεν είναι άλλες από το θέμα τις μετανάστευσης, το θέμα της οικονομίας, αλλά και της ενέργειας. Τρία ζητήματα που είναι και μια πρόκληση για να βρούμε την λύση και στην δική μας πατρίδα.


Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι στην Ευρώπη, πρέπει να συμμετέχουμε στην συζήτηση και για τα Ευρωπαϊκά ζητήματα. Και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός είμαστε στο κέντρο των συζητήσεων εντός του ΕΛΚ και μέσα από τις δικές μας προσβάσεις να στέλνουμε και το δικό μας μήνυμα για μια επανενωμένη Κύπρο με βάση τις Ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.


Βρυξέλλες, 28 Ιουνίου 2018


 


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι