Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού αναχωρεί σήμερα, Σάββατο 23 Ιουνίου, για το Ισραήλ, για διήμερη επίσκεψη για επαφές και συναντήσεις.


Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Reuven Rivlin, τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Ισραήλ (Knesset) κ. Edelstein, με τον Υπουργό Περιφερειακής Συνεργασίας κ. Tzachi Hanegbi, με τον κ. Michael Oren -Υφυπουργός του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μ. Νετανιάχου-.


Παράλληλα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συναντηθεί με αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών αλλά και του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, όπως τον Πολιτικό Διευθυντή του ΥΠΕΞ, τον Ειδικό Σύμβουλο της Κυβέρνησης σε θέματα Ενέργειας, τον επικεφαλής της Διεύθυνσης ΕΕ του ισραηλινού ΥΠΕΞ, όπως επίσης επαφές με αξιωματούχους του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού και της Διεύθυνσης Οικονομικών Θεμάτων.


Επίσης, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου θα συναντηθεί και με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.


Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνοδεύουν στο ταξίδι του η Βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού κα Ελένη Σταύρου και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος κ. Αλέξανδρος Σίνκα.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MME ΔΗΣΥ
Λευκωσία, 23 Ιουνίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι