Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού συνεχίζει τις επαφές του στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων χθες συναντήθηκε με τους Γερουσιαστές Chris Van Hollen και John Sarbanes.


Στα πλαίσια των συναντήσεων έγινε ανταλλαγή απόψεων για την επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ενώ στο επίκεντρο ήταν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η κοινή αντίληψη ότι η Κύπρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η χώρα-βάση για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της περιοχής προς όφελος όλων των κρατών της Ανατολικής Μεσογείου δίνοντας ενεργειακές λύσεις, οι οποίες σήμερα δεν υπάρχουν.


Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε παράλληλα ότι οι υδρογονάνθρακες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τον καταλύτη για ειρήνη και ευημερία στην σημερινή ασταθή περιοχή μας.


Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, σήμερα θα μιλήσει στο «4ο Φόρουμ της Ουάσιγκτον Πετρέλαιο και ΦΑ» ενώ παράλληλα θα συναντηθεί και με τους Γερουσιαστές κκ Gus Billirakis, Charlie Christ και την κα Carolyn B. Maloney.


 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MME ΔΗΣΥ


Λευκωσία, 07 Ιουνίου 2018

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι