Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναχώρησε σήμερα το πρωί για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα παραστεί, μετά από πρόσκληση ως ομιλητής, στο 4ο Φόρουμ της Ουάσιγκτον με θέμα «Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο» (4th Washington Oil and Gas Forum).


Το Φόρουμ θα απασχολήσουν θέματα όπως, μεταξύ άλλων, «Η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ», «Εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου και ακατέργαστου πετρελαίου», «Επενδύσεις σε υποδομές Φυσικού Αερίου και Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου», «Ενεργειακές εξελίξεις στην Ευρώπη, Ευρασία και Ανατολική Μεσόγειο».


Στα πλαίσια της επίσκεψης του, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, θα έχει σημαντικές επαφές με αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών, του ΟΗΕ, IMF, Ελληνικού λόμπι και διαφόρων δεξαμενών σκέψεων.


Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Marshall Billingslea, Αναπληρωτή ΥΠΕΞ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις κ. Jonathan Cohen, υφυπουργό Άμυνας (για Ευρώπη και ΝΑΤΟ) κ. Thomas Goffus, Γερουσιαστή Van Hollen, τον Πρέσβη της ΕΕ στις ΗΠΑ κ. David O’ Sullivan, τον Επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF) για την Κύπρο κ. Rachel van Elkan, τον Πρόεδρο του AHI (American Hellenic Institute) κ. Nick Larigakis, τον Πρόεδρο του IRI (International Republican Institute) κ. Dan Twining.


Τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδεύει ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, κ. Αλέξανδρος Σίνκας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MME ΔΗΣΥ
Λευκωσία, 1 Ιουνίου 2018


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι