ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ, ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ


Μετά από συνάντηση και καφέ με νέους στο ζαχαροπλαστείο Hurricane, Λευκωσία
Ήταν ένα ευχάριστο πρωινό μαζί με τους νέους μας αλλά και σε ένα τόπο πολύ συμβολικό. Ένα τόπο που συμβολίζει την προνοητικότητα των Κυπρίων. Το 1956 ο Γιαννάκης Σταμάτη παρήγγειλε και αγόρασε από την General Electrics ένα ηλεκτρικό φούρνο πληρώνοντας το σημαντικό ποσό τότε των 358 λιρών, όταν με αυτά τα χρήματα αγόραζες μερικά οικόπεδα ακόμη και στη Λευκωσία. Και σήμερα, 62 χρόνια μετά, ο ίδιος φούρνος να ψήνει τις ίδιες εύγεστες τυρόπιτες.


Βρισκόμαστε σήμερα το 2018. Εμείς είπαμε πως δεν περιοριζόμαστε στα μικρά αλλά θέτουμε μεγάλους στόχους για την πατρίδα μας. Θέλουμε να φτιάξουμε το αύριο, κτίζοντας την Κύπρο του 2030 για τους νέους μας. Δημιουργώντας την Κύπρο της προοπτικής.


Μια Κύπρο που κρατά τις ρίζες και τις παραδόσεις της αλλά από την άλλη εκσυγχρονίζεται και κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.


Στόχος, το 2030, να ζούμε σε μια ψηφιακή Κύπρο, όπου οι πολίτες θα εξυπηρετούνται χωρίς ταλαιπωρία και θα είμαστε μια ανταγωνιστική χώρα και να πάψουμε να συγκρινόμαστε με χώρες της περιφέρειας ή με κάποιες χώρες της ΕΕ αλλά να μπορούμε ισάξια να συγκρινόμαστε με τις καλύτερες χώρες στην Ευρώπη και στον κόσμο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MME ΔΗΣΥ


Λευκωσία, 19 Μαΐου 2018


 


 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι