Η Φοιτητική Παράταξη Πρωτοπορία αύξησε τη διαφορά της στην πρώτη θέση κατά τις χθεσινές φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Σχετικά ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ έκαμε σήμερα την πιο κάτω δήλωση:


 


Το εκπληκτικό 47,5% που εξασφάλισε χθες η Πρωτοπορία, διευρύνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Προοδευτική στο 7,3%,  συνιστά τη μεγαλύτερη και πιο ιστορική νίκη που κατέγραψε ποτέ η Πρωτοπορία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.


 


Ο χθεσινός εκλογικός θρίαμβος μας κάνει όλους περήφανους. Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μπορεί σήμερα να αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Το μέλλον που ανήκει σε αυτούς που επενδύουν στους νέους που αγωνίζονται για αξίες και αρχές. Στους νέους που, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα, δίνουν καθημερινά τη μάχη για το συλλογικό καλό, για την ευόδωση των οραμάτων και των προσδοκιών τους για μια καλύτερη κοινωνία.


Το ηχηρό μήνυμα των εκλογών καταδεικνύει περίτρανα ένα πράγμα: πως η νέα γενιά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το παρελθόν. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με πολιτικές του χθες όπως τις βιώνει σήμερα με την διακυβέρνηση Χριστόφια.


Στη νέα εποχή της ευρωπαϊκής Κύπρου η νέα γενιά διεκδικεί μια κοινωνία που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στους νέους, ένα σύγχρονο κράτος δικαίου που θα ενισχύει και δεν θα απαξιώνει την πίστη προς τους θεσμούς. Η νέα γενιά διεκδικεί σήμερα ρόλο και συμμετοχή για μια Κύπρο της αυτοπεποίθησης και της ελπίδας. Μια σύγχρονη Κύπρο με κύρος και δύναμη στην Ευρώπη.


Θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία, σε όλες και όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για τη μεγαλειώδη αυτή επιτυχία. 

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι