"Αποτελεί πεποίθηση μου πως μπροστά στο κοινό συμφέρον της Κύπρου, κανένα άλλο συμφέρον και καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να αποτελεί είτε εμπόδιο, είτε άλλοθι για την αναζήτηση και επίτευξη των ευρύτερων δυνατών συγκλίσεων που θα υπηρετούν τα ζωτικά συμφέροντα και τις στρατηγικές επιδιώξεις της πατρίδας μας". Τα πιο πάνω τόνισε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης προχθές χαιρετίζοντας το Παγκύπριο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος.  Και συνέχισε με την πρόσκληση προς το ΔΗΚΟ για ένταξη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα:


"Ενόψει των Ευρωεκλογών της 6ης Ιουνίου, απευθύνω σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο την πρόσκληση προς το Δημοκρατικό Κόμμα: Ας ενισχύσουμε ακόμη πιο πολύ την φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη, μέσω του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος".


"Δική μας δέσμευση ενώπιον σας, πρόσθεσε, είναι ότι θα στηρίξουμε μια αίτηση του Δημοκρατικού Κόμματος για πλήρη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με όλες μας τις δυνάμεις. Χωρίς όρους. Χωρίς προϋποθέσεις. Αλλά σε μια κοινή προσπάθεια να υπηρετήσουμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας".


Ολόκληρο το κείμενο του χαιρετισμού εδώ.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι