Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ως πραγματικά υπεύθυνη πολιτική δύναμη, θεώρησε σκόπιμο να δώσει στην νέα κυβέρνηση μια λογική πίστωση χρόνου για να διευκολύνει ακριβώς την ομαλή έναρξη της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.


Αυτή η υπεύθυνη στάση μας δεν ισοδυναμεί ούτε με απάθεια ούτε με αδυναμία άσκησης κριτικής εκεί που αυτό επιβάλλεται. Και είναι πραγματικά με θλίψη που είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να κάνουμε αναφορά σε μια ξεκάθαρη πλέον τάση της νέας κυβέρνησης, να αντιλαμβάνεται την ευθύνη του διορισμού ανεξάρτητων αξιωματούχων ως ευκαιρία για βόλεμα κάποιων δικών της ανθρώπων.


Και ακόμη χειρότερα να επιλέγονται άτομα που έχουν προσβάλει τους ίδιους τους θεσμούς που καλούνται να υπηρετήσουν. Να επιλέγονται άτομα που αποτελούν την προσωποποίηση δογματισμών και αντιλήψεων που καμία σχέση δεν έχουν με τις προεκλογικές διακηρύξεις του Δημήτρη Χριστόφια για ανανέωση και εκσυγχρονισμό.


Η σοβαρή και υπεύθυνη στάση του Δημοκρατικού Συναγερμού, τόσο στο εθνικό θέμα όσο και στα εσωτερικά, δεν μεταβάλλεται. Είναι όμως καιρός ανάλογα υπεύθυνη στάση να αρχίσει να τηρεί και η ίδια η κυβέρνηση.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι