Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης εγκαινίασε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΕΔΗΣΥ στη Λευκωσία τον νέο διαδικτυακό ραδιοσταθμό καθώς και τη δανειστική βιβλιοθήκη της οργάνωσης. Σχετικά ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ Χριστόφορος Φωκαΐδης προέβη στην πιο κάτω δήλωση:


Εγκαινιάζουμε σήμερα στην παρουσία του προέδρου της παράταξης κ. Νίκου Αναστασιάδη δύο πολύ σημαντικά έργα για τη ΝΕΔΗΣΥ. Τα έργα αυτά είναι και τα τελευταία της απερχόμενης ηγεσίας της ΝΕΔΗΣΥ και έχουν πιστεύω συμβολική σημασία.


Είναι δύο έργα τα οποία ανοίγουν πιστεύω νέους ορίζοντες για τη Νεολαία μας και αντανακλούν την ποιότητα της προσπάθειας που καταβάλλεται έτσι που αφενός να δημιουργηθούν νέα κανάλια επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους αλλά και να προωθηθεί η πνευματική καλλιέργεια και η πολιτική παιδεία μέσα από την επιστημονική γνώση.


Είναι λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά που εγκαινιάζουμε σήμερα τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό της ΝΕΔΗΣΥ, το NUEVOWEBRADIO. NUEVO είναι λατινική λέξη και σημαίνει νέος.


 Η λειτουργία του διαδικτυακού αυτού ραδιοσταθμού αποτελεί ένα άλλο σημαντικό βήμα που καταδεικνύει πως η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού αποτελεί σήμερα την πλέον σύγχρονη οργάνωση νεολαίας, μια οργάνωση που προσαρμόζει το βηματισμό της στους ρυθμούς της νέας εποχής.


Σε μια περίοδο όπου καταγράφεται γενικότερα μια αποστασιοποίηση των νέων από τα κοινά και την πολιτική, η λειτουργία του ραδιοσταθμού αποτελεί μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, μια σύγχρονη μορφή επικοινωνίας, που πιστεύουμε πως θα αγκαλιαστεί από τους νέους.


Το δεύτερο έργο υποδομής που παραδίδουμε σήμερα είναι η δανειστική βιβλιοθήκη της ΝΕΔΗΣΥ. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει μέσα από χορηγίες και δωρεές πέραν των 700 βιβλίων, τα οποία μπορούν τα μέλη της ΝΕΔΗΣΥ να δανειστούν είτε απ’ εδώ, από τα γραφεία της ΝΕΔΗΣΥ, ή ηλεκτρονικά.


 Τα βιβλία είναι καταλογογραφημένα και μπορεί κανείς να τα βρει στην ιστοσελίδα της ΝΕΔΗΣΥ όπου και μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση για δανεισμό.


Πρέπει να πω πως υπάρχουν στην βιβλιοθήκη μας βιβλία κυρίως πολιτικής, ιστορίας, διεθνών σχέσεων, οικονομικών, διοίκησης, κοινωνιολογίας αλλά ακόμη και για τον αθλητισμό, το περιβάλλον και πολλά άλλα θέματα.


Στόχος μας είναι να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο η βιβλιοθήκη και να προωθηθεί ο δανεισμός των βιβλίων συμβάλλοντας έτσι στην καλλιέργεια αναγνωστικής συνείδησης.

Αναζήτηση Άρθρων

Κατηγορίες
Από
Μέχρι